El 1982 neix la Pollería Mati al mercat Pat Marina (a El Prat de Llobregat). La Mati siempre ha estat una persona amb moltes inquietuts; la seva filosofia era tractar el client igual que li agradaria que la tractessin a ella, tant en el servei com en la qualitat del producte.

El 1998 es retira i passa a ser Mati e Hijos, seguint amb la mateixa filosofia de treball.

El 2015 Mati e Hijos fa una amplicació del negoci, que segueix creixent dins del mateix mercat.

El 2019 el negoci fa un salt important, sortint del mercat i situant-se a peu de carrer. Es crea una nova identitat, anomenada EL PORCHO, la qual passa de ser una pollastreria i oueria tradicional a ser una carnisseria amb un ampli assortiment de carns selectes d’aus, porc, vedella, xai, ous i embotits.

Amb tots aquests canvis, només hi ha una cosa que no ha canviat, i és la seva filosofia, bon tracte i bon producte.

JAIME AGÜERO CORTÉS

amunt
Ves al contingut